5 Νοε 2011

Η καλή μέρα ..απ' το πρωί φαίνεται !

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ
(δεν φωνάζω απλά...ουρλιάζω σήμερα το καλημέρα!)
Αν και με ξύπνησαν κάπως άχαρα πρωί πρωί σήμερα μπορώ να πω πως τη λέξη καλήμερα που φωνάζω απ το πρωί ..τη νιώθω σε όλο της το μεγαλείο !

Οι ανταύγειες του ήλιου μπήκαν από τις χαραμάδες στο δωματιάκι μου και μου θυμίσανε πως έχω ραντεβουδάκι με την κομμώτρια σήμερα . Δεν αποφάσισα ακόμη αν θα κάνω τελικά τις μελί ανταύγειες που σκέφτομαι εδώ και καιρό ή αν θα αρκεστώ σε ένα κουρεματάκι .... Το πιθανότερο είναι να αποφασίσω στο κομμωτήριο -αναλόγως τι θα πει και η Νάσια , η ειδικός !
Ανυπομονώ να πάει 2.00 !

Μέχρι τότε καθισμένη στο μπαλκονάκι μου βλέπω τη θάλασσα... 
Πόσο τυχερή είμαι που η σχολή μου βρίσκεται σε πόλη παραθαλάσσια ;; Πόσο περισσότερο που από το μικρό μου μπαλκονάκι μπορώ να βλέπω και το λιμάνι από μακριά ;; Τρελαίνομαι γιατί το πατρικό μου βρίσκεται σε βουνό και δεν είχα μέχρι πρότινος τη χαρά να ξυπνώ και να αντικρίσω θάλασσα !
Μα κοίταξε τη θάλασσα . Ήσυχη , γυαλιστερή , ούτε κυμματάκι . Φυσάει λιγάκι μα εμένα μ' αρέσει όταν φυσάει ..Ανακατεύονται τα μαλλιά μου μαζί με τις σελίδες του περιοδικού που ξεφυλλίζω και παρέα με το καλώδιο του laptop που στέκεται στα γόνατα μου ..

Πάντως η σημερινή μέρα μυρίζει καλοκαίρι από παντού ..Ακόμη και αν βρισκόμαστε στην αρχή του Νοέμβρη , εγώ μυρίζω τον καλό καιρό και νιώθω ευτυχία !!!

[Αν και για να λέμε την αλήθεια -την πικρή -  νοσταλγώ λιγάκι και το κρύο του περσινού Νοέμβρη που μας έφερνε λίγο και στο κλίμα των Χριστουγέννων .. Γιατί τώρα το μαγαζάκι στη γειτονιά μου που στόλισε τη βιτρίνα με Χριστουγεννιάτικα μοιάζει λίγο out ... Στα στολίδια αυτά δε δίνει σημασία κανείς ακόμη ...It's a pity !]

Καλή σας μέρα , λοιπόν !

3 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη η περιγραφή σου! Θεσσαλονίκη σπουδάζεις? Η καμιά Κρήτη? Πού είναι αυτές οι ζεστές μέρες τελος πάντων που σου μυρίζουν καλοκαίρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι χαρούμενη ανάρτηση! Με έκανες να χαμογελάσω, σκεφτόμουν θάλασσες και ταξίδια και βουτιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχχ πανέμορφη η Κρήτη ...ακόμη πιο όμορφη η Θεσσαλονίκη ...αλλά εγώ βρέθηκα στην Αλεξανδρουπολη ... Σαν μια μικρη μικρή Θεσσαλονίκη μου μοιάζει πάντως ... Πόλη μικρή , γλυκιά , με θάλασσα και όμορφο καιρό προς το παρόν . ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...